torsdag 26 maj 2016

Men skam den som ger sig!

Det enda man nu gör är att väntar. Är det inte lönen så är det nästa utdelning. Börjar känna mig som när man var liten och väntade på julafton. Dagen innan var en enda lång plåga. När man sen skulle sova så gick det inte. Man låg bara och tänkte vad som låg under granen. Skillnaden nu är att jag har hyfsad bra koll på vad "julklapparna" blir. Men jag går ändå och väntar och längtar...

Börsen har nu haft några bra dagar. Man skulle då kunna tro att mina innehav skulle ökat i värde. Nja..skulle jag nog säga på det. Eftersom några av dom snart har utdelning. så har kurserna mer eller mindre sjunkit med samma summa som ska delas ut. Vilket gör att jag inte kommit speciellt mycket närmare mitt mål :

Etapp A1
Att nå 100 000 kr i samlade investeringar. (Bör vara relativt enkelt att nå under 2016 såvida inte börsen tar vägen via källaren).*Värdet ska totalt vara 100 000 kr.

Kämpar dock på och som det ser ut nu så får jag skjuta lite på att nå det redan tills imorgon. Kommer vänta in utdelningspengarna från både Tele2 samt Kinnevik innan nästa investering görs. Så om inte uppgången på börsen fortsätter upp idag och imorgon så dröjer det några dagar till. Skulle vara skönt att få stryka ett delmål. Men skam den som ger sig!/snartinvesteralitemera


2 kommentarer:

 1. Ja fy tusan va skönt det är att kliva över dom där trösklarna. Egentligen lika skönt oavsett hur stort eller litet målet är man klarar. Riktigt gött är det!

  Fortsätt kriga!

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du vet ju själv hur "gött" det är att klara delmål. :-) One down a few to go! Tack för att du kommenterar!

   Radera