onsdag 11 december 2019

Nya PPM insättningar!

Onzdagzz... December är utan tvekan den månad som enligt mig går snabbast. Lika väl som Januari är en enda lång sträckbänk. Tänker redan nu på hur jobbigt det kommer bli! Att få pengarna att räcka från December lön till Januari lön. Hmm... ibland ska man bara inte börja tänka....


Igår var det dags för insättning av 2018 års pensionsrätter. Loggade precis in och kikade och mycket riktigt låg dom bara där och väntade. Hoppas nu inte att mina fondval drar söderut precis lagom till att pengarna är omsatta!

Källa:
https://www.privataaffarer.se/dags-for-arets-miljardregn-over-pensionsspararna//investeralitemera

söndag 1 december 2019

Avstämning November.

Zzzöndag.. Lyxat till det och bott på hotell i helgen. Man måste bryta mönster ibland för att inte fastna i hamster hjulet. Bor man som jag utanför city och Uber inte hittat till bygden än. Så kostar Taxi en smärre förmögenhet. Så då behöver man inte tänka två gånger om ett sista minuten hotellrum är billigare än en taxiresa! Ska det ens var så?

Det totala portföljvärdet har minskat med ca 1.89% sen Oktober. Har med andra ord inte varit en bra månad för mig. Bara ta nya tag och hoppas December blir bättre. Fliken "innehav" är uppdaterad.

Utdelningsmässigt så har November varit en bra månad. 

Baltic Horizon Fund 1045 kr
H&M 45 kr
Kindred Group 1115 kr
Ocean Yield 781 kr
NorthWest Healthcare Properties REIT 24 kr

Totalt har jag under 2019 fått 25 494 kr i aktie och fondutdelning. I och med det så kan jag stryka över ett av mina delmål.

Etapp B1
Att få totalt 24 000 kr i aktieutdelning under ett år.


Följande aktieköpt har gjorts sen senaste inlägget:

Storebrand 11 st
American Shipping Company 33 st
Swedbank 39 st
/investeralitemera