söndag 13 oktober 2019

Funderalitemera..

Lördagzz.. Gick upp tidigare idag än när jag jobbar. Konstigt nog var jag inte lika trött som ex en Måndag. Att hjärnan och kroppen kan reagera så olika på vilken dag i veckan det är? Sånt kan få en att fundera. Mycket annat som rör sig i mitt huvud nu handlar om 2020 års aktieutdelningar. Hur ska dom bli? Vilka kommer sänka utdelningen eller rent ut sagt höja den? Man säger att lågkonjunkturen är redan är här!? Ett dåligt Q3 och Q4 och aktieutdelningarna riskerar att sänkas! Ska jag börja oroa sig redan nu? Då kan man ju börja oroa sig över en massa annat som kommer framöver! Näe jag oroar mig inte över det. Men jag funderar och försöker hitta bra aktier att fortsätta investera i. Mitt ekonomiska-maratonlopp fortsätter även i upp och och nedgång....

Hur tänker du själv?

Bildkälla: https://pixabay.com
/funderalitermera

tisdag 1 oktober 2019

Avstämning September och annat!

Tizdagzz.. Inläggen lyser med sin frånvaro. Oftast går det veckor i mellan dom. Men även fast det från min sida skrivs mindre. Så har jag inte slutat tänka aktier, fonder och ett liv utan att behöva arbeta. Men jag fortsätter hanka mig fram med ett inlägg då och då. Till sist så kanske inspirationen kommer tillbaka? Större under har ju skett!


Bildkälla https://pixabay.com


Följande aktieinköp gjordes vid lön.

Kindred 80 st
Swedbank 25 st

September var en bra månad för portföljen. Nysparande och återinvesteringar gör att jag numera kan titulera mig som "halvmiljonär". Antagligen ett helt påhittat ord. Men det bjuder jag på. Portföljen steg nämligen med 5,27% sen avstämningen i Augusti.

Oktober kommer bli en mycket spännande månad. Med aktieutdelningar från Tele2, Resurs och Telia. Självklart kommer utdelningen återinvesteras.


/investeralitemera