tisdag 21 april 2020

Tisdag min nya måndag!

Tizzdag... Har fått chansen att prova på hur det är att inte jobba 100%. Får väl tacka "Corona" för det antar jag? Fick nämligen i mitten på förra veckan ett inte helt oväntat besked. Att större delen av min avdelning blir permitterade på 20%. Så därför är numera Tisdag min nya Måndag!



















Bildkälla: https://pixabay.com/

Direkt efter att permitterings informationen sjunkit in. Så kontaktade jag min bank. Ville självklart bli befriad från min bolåneamortering.  Har i dagsläget ca 58% belåning. Hur som, det tog ca 1 dag så var amorteringen uppskjuten fram tills feb 2021. Dom pengarna kommer oavkortat gå till att fondspara. Kommer dock bli tvungen att dra in på något för att täcka upp den minskning av lön på 4% som 20% permittering innebär. Men det löser sig nog!?



(sammarbete)

Passa på och läs vad jag och några min bloggrannar skriver hos http://norban.se/ Om hur man kan "spara smartare som bostadsägare".



/investeralitemera som får fundera lite mera!




2 kommentarer:

  1. Jag förstår att det är lite chockerande och kanske inte så kul initialt med detta. Men, passa på att njut av tiden och använd den väl tills det är över. För det kommer ett normalläge framåt.
    Mvh investera-pengar.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Tackar, ska absolut njuta av "ledigheten". :-)

    SvaraRadera