fredag 2 oktober 2020

Vad har jag hållit på med och hur gick September?

Fredagzz... Sova vem f-n behöver göra det? Hmm... rätt säker på att dom flesta av oss trots allt behöver det? Kroppen har dom senaste veckorna inte alls fått dom rekommenderade 8h. Det är ju inte det, att jag som för något år sedan vaknar flera gånger per natt. Näe.. nu är det istället "tiden" när jag lägger mig som är det stora problemet. Men jag jobbar på att förbättra mig där....


Bildkälla: https://pixabay.com

Vad har jag då investeringsmässigt haft för mig sen sist? Jo följande affärer har gjorts:

Ocean Yield 108 st
Nordea 2st
Resurs 200 st 
Kindred 10 st


Axfood... Sålde av hela innehavet för att ett par timmar senare köpa tillbaka allt till en billigare kurs. Vinst 234 kr. Kanske inte världens smartaste drag av mig. Men en vinst är en vinst. Hade jag dessutom ändrat courtageklassen? Så hade vinsten blivit några kronor mer. Jag får väl kalla det för lärpengar att jag inte gjorde det.

I och med köpet av 200st Resurs aktier. Så kan kan jag stryka över ett av mina kortsiktiga delmål. Nämligen... Etapp A12 Att äga 2000 st Resurs aktier. Check på den!

Utdelningar under månaden:

NorthWest Healthcare Properties REIT, 24 kr
Frontline 876 kr
American Shipping Company, 1223 Kr
Axfood 714 kr

Totalt: 2837 kr

Känns otroligt bra att det under månaden som varit kommit in lite utdelningar. I Mars/April när många företag valde att dra in sina planerade utdelningar var det inte lika muntert från min sida. Har dock fortfarande en förhoppning att Kindred ska meddela att dom trots allt kommer dela ut i år. Men som sagt det är bara en förhoppning! 

Portföljens totala värde har sen senaste avstämningen bara stigit med blygsamma 0,84%. Trodde faktiskt att den hade ökat med lite mer. Men så var alltså inte fallet. Får helt enkelt fortsätta nöta på med insättningar och återinvesteringar. 


/investeralitemera