onsdag 10 februari 2016

Jag vs mig..

Lägger upp ett delmål utom tävlan. Ett mål som jag bara måste klara av. Känns just nu som att försöka bestiga ett berg utan riktig utrustning. Jag talar alltså om att få ork att ta mig i kragen och ringa Swedbank. Igår kom jag halvvägs, gick in på Swedbank.se. Letade mig fram till "bli kund". Japp då var jag på rätt väg. En nästan euforisk känsla svepte över mig. Tog dock bara ca 1,5 sekund så var den borta. Nej..."Besök ett av våra kontor för att bli kund"....Och där dog motivationen. Hmm min dotters pengar i "Robur Ränte Flexibel" ligger tillsvidare i säkert förvar. Misstänker att Swedbank insett att dom kan göra det svårt för folk som mig, dvs folk som inte klarar av minsta motstånd. Mig vill dom inte ha som kund alltså?  Inser även att jag är just nu min största motståndare... det är "jag vs mig"....

OMXS30 + 2,07% idag. Humöret på topp. I skrivandets stund ångar även USA börserna på. Kanske är tur att Kinesiska börserna håller stängt. Så att ingen vet vilken väg man ska gå?

Vart är vargen? Inte kvar på Swedbank i alla fall! Wolf passar på att sälja sitt innehav i Swedbank, Vad vet han som inte jag vet? Kanske tur att jag inte "lyckades" bli kund igår? Undra vilka fonder han spar i ?

/investeralitemera

2 kommentarer:

  1. Wolfs försäljning är nog främst en markering gentemot bolagets (läs styrelsens) taffliga hantering och motivering. Det luktar helt klart surt ich fränt från Anders Sundströms andedräkt när han smågnolar "ingen rädder för vargen är..." i maktens korridorer. Undrar om han funderat främst på bolagets bästa eller sitt eget bästa under denna muntra promenad? :)

    SvaraRadera
  2. Sundström tänker nog främst på sig själv! Får se om han klarar sig den här gången....

    SvaraRadera