tisdag 8 mars 2016

Ibland behövs så lite, för att man ska bli så glad!

Mönstret börjar kännas igen. Mitt bloggande börjar bli tjatigt likt en gammal repig skiva som fastnat. Ni vet precis vad jag kommer skriva. Nämligen, att det är alldeles för långt kvar till löning. Februaris sparande gick en stor del till den kommande sommar semestern. Mars lön kommer inte spenderas på samma sätt. Utan hoppas därför kunna investera en aningen mer. Mitt blogg namn passar just nu väldigt bra... investeralitemera..... med betoningen på "lite".

Man får blicka västerut för att hitta en börs med plus idag. Nämligen hos våra grannar Norge. Visserligen svagt upp i skrivandets stund, ca + 0,12%. Även i Norge diskuterar man att sänks styrräntan mot 0.

Källa: http://www.dn.no/nyheter/okonomi/2016/03/08/1054/Norge/seniorkonom-null-null-og-null

Upptäckte i bilen på väg hem, att Hemberg släppt ett nytt poddavsnitt (pengapodden). Tyvärr hann jag inte ändra inställning i poddappen att ladda över 3G.(Tillåter mig fn bara att ladda över Wifi). Väl hemma så är den nu nedladdad. Det är dom små ljuspunkterna man fn har att se fram emot. Jag vet med andra ord vad jag lyssnar på i bilen på väg mot jobbet imorgon. Ibland behövs så lite, för att man ska bli så glad!


/investeralitemera


2 kommentarer:

  1. Hahaha, ja den där känslan att det är långt till lön är du inte ensam om att ha. Bara att bida sin tid! Ska ta mig en lyssning på vad Hemberg har att säga:)

    Ha en fin dag!

    MvH Pengaregn

    SvaraRadera