måndag 21 mars 2016

Det här var verkligen en bra start på veckan!

Äntligen, efter veckor av att ha dagligen surfat in på skatteverkets hemsida. Så kunde jag idag runt kl 16 logga in. En hel dag tidigare än utlovat. Står nämligen att dom öppnar 22:a Mars kl 07:00 på deras sida. Sen om dom låter inloggningen vara uppe hela dagen idag vet jag ju förstås inte. Kändes nästan som att vänta på julafton när man var barn. Sista kvällen var alltid värst när man inte kunde somna. Ett tag var jag lite orolig över att jag skulle få betala kvarskatt. Men den oron visade sig vara helt obefogad. För även i år slipper jag den. Eftersom några tusenlappar kommer min väg i Juni.

Finns två sidor av att få tillbaka på skatten. Visst jag har betalat för mycket skatt och låter då således staten låna mina pengar mer eller mindre gratis. Samt om jag hade fått ta del av pengarna direkt på lönen varje månad. Så kanske jag haft större glädje av dom genom att slösa eller spara dom? Men jag ser det som att tack och lov att jag slapp betala kvarskatt! Nu vet jag att det kommer några tusen lagom till sommaren som kan användas till semester om så behövs? Allra helst vill jag ju lägga dom på fonder eller aktier. Men jag får nog se pengarna som en tillfällig buffert. Eftersom jag fortfarande inte har någon sån. Det här var verkligen en bra start på veckan! Nu håller jag tummarna att resten av den blir minst lika bra!?


/investeralitemera2 kommentarer:

 1. Jag var alldeles sparrlig när jag lyckades logga in igår. Också här innebär inloggningen att det trillar in ett antal tusenlappar kring midsommar.

  Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man får vara glad även för det lilla!

   Radera