söndag 3 mars 2019

Avstämning Februari.

Zöndagzz. Spenderat hela helgen i Göteborg med väldigt trevlig sällskap. Lärde mig även ett nytt ord nämligen "Skrei". Inte nog med att jag nu vet att det är en fisk. Så vet jag även att "Skrei" kostar skjortan. Någon beskrev den som fiskens oxfilé. Synd bara att dottern inte alls uppskattade "fisken". Eller med hennes egna ord! - Den var ju inte ens god! (Med tanke på priset). Men nu struntade jag totalt i vad den kostade. Eftersom sällskapet var så trevligt! Inte alls likt mig att tänka så lite på priset!(Bildkälla https://pixabay.com).

Följande aktieköp gjordes under veckan.

30 st Axfood
16 st Swedbank
  7 st American Shipping Company


I och med aktieköpen ovan så har det totala portföljvärdet ökat med 2,94%. Jämfört med månaden innan. Får vara glad så länge portföljen inte går minus. Har uppdaterat fliken "innehav".

Tidigare veckan fick jag även in årets första aktieutdelning. Ocean Yield delade ut 177 kr efter att källskatten på 15 % dragits. Nästa utdelning på tur blir även det från ett Norsk bolag. Runt den 15:e Mars kommer det en skvätt kronor från American Shipping Company.


/investeralitemera


2 kommentarer:

  1. Trodde faktiskt att Skrei bara var ett norskt namn på torsk...typ. Kul, då vet vi det. Skönt att Göteborg i övrigt är en så fin stad då så att barnen fick nöje utöver firren :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ge något ett "fancy-name" så kan man helt plötsligt ta redigt med betalt! 🙂

      Radera