måndag 29 maj 2017

Uppdatering Maj

Måndag! Långhelgen tog slut alldeles för fort och ersattes av jobb. Som tur var verkade inte allt för många ha förstått att arbetsveckan börjat!? Det var därför sjukt lugnt hela dagen! Tack vare det, så gick den extremt långsamt. Man kan tydligen inte få allt!?


(bildkälla https://pixabay.com).

Även om det nu bara återstår ca fem arbetsveckor innan det är dags för sommarsemester. Så känns det ändå som om den inte är allt för långt borta. Antar det egentligen bara är fråga om inställning? Om man tycker att det är nära eller långt till semestern?

Har uppdaterat innehaven för Maj. Det totala portföljvärdet slår även den här månaden "all time high". Men inga träd växer till himlen. Så förr eller senare kommer dippen nedåt! Men man får glädjas åt det, så länge det varar!


/investeralitemera
2 kommentarer:

 1. Efter några lediga dagar var det allt annat än sprudlande aktivitet på jobbet. Kändes mest som om det låg en dimma av depressionsgas i luften, på fikarasten hade jag mestadels en monolog med mig själv alla andra tittade med tom blick rakt ut i luften, ungefär...

  Jo det går upp även i Snålgrisarnas portfölj, men det lär ju inte vara så för evigt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mentalt verka "många" redan gått på semester..... Så är det ju, inget varar för evigt! ☺

   Radera