fredag 17 december 2021

Säljer fonder köper aktier!

Fredagzz.. Snart ännu en arbetsvecka till handlingen. Inte helt otippat har den gått väldigt fort. Beror nog till största del av att arbetsbördan på jobbet ökat. Vilket är att föredra jämfört att inte ha något alls att göra. Sen är det givetvis en balans att ha lite eller alldeles för mycket att göra. Men i mitt fall är det precis lagom just nu....

Under dom senaste månaderna har det inte varit några större insättningar i portföljen. Har helt enkelt fått lägg pengarna på annat. En hel del har gått till att rusta på huset. Det i sig är ju också en investering. Så det är inte helt nattsvart. Jag "jagar" ju som bekant 1000 st Tele2 aktier och har därför bestämt mig för att sälja av lite av mina fonder. Så fort pengarna är på kontot köper jag Tele2 oavsett kurs. Förhoppningsvis sker det redan under dagen kring lunch. 

 • Tycks äga helt "fel" aktier. Eftersom mina bara tappar i värde. Det kan bara bli bättre!
 • Tomte-Rally på börsen? I min portfölj är det "Grinchen-rally" dvs det omvända
 • Har stora förhoppningar på mina aktieutdelningar under 2022.

Full fart mot helgen!


/investeralitemera2 kommentarer:

 1. Ja portföljvärdet har tappat betänkligt på senaste veckan, vi är nog -100000 mot all time high för typ två veckor sen. Av någon anledning går inte värdeaktier speciellt bra, börsen verkar väldigt nervös. Köpte själv mer Tele2 igår, då de helt omotiverat föll över 6 %.

  Har även fyndat en del LNG-aktier, dvs naturgas. Där har det väl gått sådär, men marginalerna och utdelningar ligger runt 10%.

  SvaraRadera
 2. LNG..? Cheniere Energy Inc ? Låter intressant.. måste jag kolla mer på!

  SvaraRadera