fredag 26 november 2021

Köpläge?

Fredagz... OM det var mörker igår? Så vad f-n är det då på börsen idag? Köpläge kanske...? Med facit i hand. Så var jag lite väl snabb på köpknappen när "corona" drabbade börsen i mitten av Mars 2020. Det tänkte jag inte vara den här gången, dvs om nedgången fortsätter....

https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/fem-ars-borsuppgang-utraderad-1


Så var ordningen återställd med Baltic Horizon Funds problem med rätt utdelning.
Såg i morse att ca 705 kr låg snällt och väntade på mig. Kommer bli tele2 för hela slanten av dom. Har ett litet mål att nå 1000st aktier innan deras ev jätte utdelning 2022.  Det är dock en bra bit kvar då jag i dagsläget bara förfogar över 675 st.

Källa: https://www.avanza.se/placera/telegram/2021/09/09/tele2-pareto-tror-att-tele2-betalar-en-totalutdelning-pa-20-kronor-per-aktie-under-2022-hojer-riktkursen.html


Hur agerar du en dag som denna?


Ps... Skulle ju kunna dra ett skämt om att det trots allt är "Black friday" idag. Men jag håller på Fredags humorn lite! :-)


Trevlig helg!


/investeralitemera


2 kommentarer:

 1. Tvivlar på att covid kan orsaka en totalkrasch. Vi ser på Österrike att vi (mänskligheten) ligger nära gränsen för vad man (mänskligheten) accepterar eller står ut med i form av restriktioner. Utan ordentliga restriktioner så kommer de flesta forsätta som de gjort det senaste året.

  Möjligen kan rese- och flygbolag ligga illa till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas på att dagens "ras" är en korrigering eller överreaktion!

   Radera