söndag 5 maj 2019

Det rullar på!

Zöndagzz.. Det är kallt ute fast vi redan är inne i Maj. Brrr...stängde av värmen i huset här om veckan! Då var det minsann så j*vla varmt ute. Det fick man ju äta upp så fort graderna började krypa nedåt igen. Som tur är att jag har en kamin man kan elda i alla fall. Blir lite orolig för att elräkningen nu inte alls blir så billig som jag hoppats på. Finns ju alltid någon anledning till att elpriset är högre än normalt. Det kallt ute. Det är varmt ute. Det har regnat på fel ställe. Det har regnat för mycket! Det har blåst för lite. Det har blåst för mycket! Ja jag vet inte allt!? Tror ibland att elpriset lever sitt eget liv utan mänsklig inblandning!


Bildkälla: https://pixabay.com 

Sista arbetsdagen för veckan och det ramlade in pengar på kontot från Resurs. 2047 kr som jag min vana trogen inte lät ligga länge och vänta. Utan jag plöjde dom direkt vidare in i 13 st Swedbank aktier.

Trots att det bara är 19 dagar kvar till lön (ironisk). Så känns det helt ok. Kommer ju nämligen fortsätta ramla in utdelningar dom närmsta två veckorna. Som givetvis kommer att omsättas in nya aktieköp. Med andra ord blir det "ränta på ränta effekt".


Ha en fortsatt seg helg! För det tänkte jag ha! /investeralitemera4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja jag tror på en uppsida iaf. 🙂 Sen hoppas jag på att utdelningen nästa år inte blir så mycket lägre än i år!? Vad tror du själv om Swedbank?

   Radera
  2. Jag sålde efter utdelningen, tror det kan komma mycket surt efter penningtvätten och då hjälper det inte med en bra utdelning, just nu tankar jag mycket i fastigheter med kvartalsutdelning som hemfosa, castellum, sagax, bonava, Kallebäck,diös eyc

   Radera
  3. Hmm.. det som är så spännande med aktier! Att man ser på olika sätt! Jag å andra sidan brukar ha fel! 🙂

   Radera