tisdag 14 februari 2017

Så allt är som vanligt!

Full fart i portföljen! Ratos B. öppnade rakt ned idag. Som mest var den ned ca 2,82 kr. På sin väg upp passade jag på, att för mig fynda 30 st aktier. Innan den fortsatte hacka sig vidare. Vad som fick den att falla hittade jag ingen vidare orsak till? Skulle ju kunna vara att några visste något om rapporten som kommer på fredag? Men det är bara spekulationer från min sida. Ratos slutade till sist på - 3,25% och - 1,58 kr.



















Medan Ratos föll så gjorde Björn Borg precis tvärtemot. Om det var den tekniska analysen av aktien som det stod om på Placera? Som orsakade uppgången eller inte? Det låter jag vara osagt. Men till sist slutade dagen ändå bara på +3,01 % och  +1,10 kr. Ibland undrar man ju vad som får en aktie att dra iväg så där?


Summa summarum, så vart det trots allt ett aktieinköp! Trots att jag egentligen inte hade planerat för det. Men ibland måste man ändå kunna ändra sig. Allra helst om man tycker att köpläge uppstår! Dom kommande 10 dagarna blir som vanligt en lång väntan. Men idag är det i alla fall alla hjärtans dag. Den har jag sett fram emot väldigt länge. Så allt är som vanligt!


\investeralitemera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar