söndag 16 oktober 2016

Men hur tänker Telia?

Kommande vecka blir väldigt intressant. Det är en hel del rapporter som ska redovisas. För min egen del är Tele2´s delårsrapport på torsdag av extra stort intresse. Förhoppningsvis så får vi då lite mer info om kommande nyemission som tidigare utannonserats. Det vi vet är att Tele2 föreslår en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare om 3 miljarder kronor.

Källa: http://www.tele2.com/sv/Media/pressmeddelanden/2016/tele2-forvarvar-tdc-sverige-och-starker-sin-position-pa-den-svenska-foretagsmarknaden/







På fredag kommer Telia med sin delårsrapport. Där är det främst Uzbekistan böterna som jag hoppas få lite information om. För det har inte varit någon större kommunikation från Telia hur dom ställer sig till böterna på ca 12 miljarder kronor? Ska dom överklaga eller glatt betala? Eller ligger det kanske redan ett förslag om att betala lite mindre på bordet hos dom Amerikanska myndigheterna Som oroad aktieägare så förväntar jag mig få någon slags information i alla fall. Men hur tänker Telia?

Källa: http://www.expressen.se/dinapengar/telia-kravs-pa-miljardbelopp/


/funderalitemera

2 kommentarer:

  1. Tyvärr tänker nog Telia som gamla Televerket, inte alls! ;)

    SvaraRadera
  2. :-) Ja om alla dom som jobbade när det hette "televerket" jobbar kvar så är risken stor för det! Annars inte!

    SvaraRadera