tisdag 21 juni 2016

När ingenting är säkert? Då är allt möjligt!

Pengamaskinen ska matas så ofta det går, det är tanken. Idag hostade den upp 376 kr från Kinneviks 21 st teckningsrätter. Inte varje dag man kan tjänar pengar utan att behöva göra någon större insats. Pengarna lät jag inte vila länge på kontot. Tillsammans med en skvätt från en direkt överföring köpte jag strax efter börsöppningen 10 st Nordea för 77,95 kr/st. Att sen läsa att Nordea möjligen saknar runt 80 miljarder. Som dom själva förnekar, fick mig att undra över mitt köp. Men jag tror och hoppas att nyheten är en aningen överdriven. Men... När ingenting är säkert! Då är allt möjligt!

Källa: http://www.di.se/artiklar/2016/6/21/nyemission-i-nordea-finns-inte-pa-kartan/


Idag nådde jag den ålder, jag så skämtsamt hånat och skrattat åt under hela min uppväxt. Mest kanske för att när man är yngre så känns just den åldern så grymt avlägsen. Minns när jag för ett par jobb sedan firade en precis nybliven "åldersman". Tänkte då för mig själv, blir man så där om 15 år. Nej omöjligt. Man ser ju självklart ut som 25 även då. Ska sanningen fram så är vi idag inte speciellt lika jag och min gamla arbetskamrat. Han hade redan vid 30 och 40 hunnit med och göra saker som jag aldrig kommer uppnå eller hinna med att göra! Alla åldrar har sin charm. Men vad just 40 har..? Det vet jag först om 10 år när jag fyller 50.

/bliäldrelitemera


7 kommentarer:

 1. Får säga grattis både på födelsedagen och för tillskottet till pengamaskinen.

  Mitt innehav ger mig endel magont det med. Får se vad resultat blir av den här "skandalen"

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får tacka! Tror nog Nordea nyheten blåser över snabbt. Finns så mycket annat som stjäl fokus nu! Brexit, Bremain och Sverige i fotbolls-EM!

   Radera
 2. Grattis från mig också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar :-) Även om det fn känns sjukt konstigt att fylla 40!

   Radera
  2. Tackar tackar :-) Även om det fn känns sjukt konstigt att fylla 40!

   Radera
 3. Grattis från mig med :)

  Hava mod, Nordea will rise again haha

  SvaraRadera