fredag 3 mars 2017

Tur är väl det?

Investerat! Arbetsveckan är äntligen avklarad och snabbt gick den. Har dom senaste två dagarna försökt att fylla på i något av innehaven med ett sista minuten köp. Men snålheten i mig har vunnit varje gång. Men har ändå trots allt lyckats med en sk "investering". Nämligen genom två stycken bok köp. Givetvis kommer böckerna inte öka i värde. Utan snarare att jag blir lite mer "lärd" och på så sätt kan göra bra investeringar. Sen om det verkligen blir så eller inte vet man ju inte förrns efteråt. Hur som, något bra för inköpet förhoppnings med sig?


Kommer alltså spendera helgen med att försöka läsa klart "Gör ditt barn rikt". Samt parallellt börja läsa "Köp billigt sälj dyrt" av Mattias Eriksson. Därefter kommer jag ge mig på "Bli rik på aktieutdelning" av Marcus Hernhag. Det lär ju dock dröja någon vecka eller så. Men det gör det samma för börsen och aktier lär inte försvinna i första taget. Tur är väl det?

Trevlig helg!


/investeralitemera


2 kommentarer:

 1. Det där är två böcker som jag verkligen skulle vilja läsa och som jag har på min boklista för 2017 :)

  Trevlig helg på dig med!

  http://www.kronantillmiljonen.se/aktiebocker-2017/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Per H Börjessons bok på din sida den hade jag helt missat! Den ska jag definitivt läsa! Bra tips! ☺

   Radera