måndag 20 mars 2017

Herren ger och herren tar!

Zzzzmåndag! I morse när jag vaknade! Så hade jag gett mig f-n på att inte att låta min förutbestämda inställning till måndagar få råda! Utan jag skulle intala mig själv att måndagar minsann är roliga. För kommer man inte igenom den här dagen? Så kommer man heller inte fram till fredagen!

Vid frukostbordet undrade dottern direkt vad det var för fel på mig? Eftersom jag "höll på så där". Allt jag egentligen gjorde var att övertyga mig själv och min omgivning. Att det här var en alldeles "underbar" måndag! 

Ca kl. 07:57 bakslag nummer 1.  (På jobbet).... Höll humöret uppe. Positiva tankar var det!

Ca Kl. 09:40 bakslag nummer 2.  (Familjen, en ny utgift till försäkringskassan kommande 3,5 år). Kunde bara skratta åt utfallet.

Ca Kl. 13:25 bakslag nummer 3. (På jobbet)... Höll nästan inte humöret uppe. Puh det var nära ögat!
Men sen flöt faktiskt dagen på utan några större motgångar. Ja på en tisdag så är en "måndags motgång" knappt något att tala om! Väl hemma och lagom till att jag parkerade bilen på uppfarten. Så kände jag bara WOW!! Vad det krävs mycket energi för att inte sura ihop helt en måndag. Nu har jag visserligen huvudvärk. Men det gör faktiskt det samma. För den här dagen är snart slut och det gick trots all riktigt bra. Visst bakslag nummer 2 var inte världens roligaste händelse. Men... Herren ger och herren tar!

/fokuseralitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar