tisdag 14 mars 2017

....suck...

Ridå ned! Har sen igår gått och tänkt på ett inlägg om "energitjuvar". Om hur dessa tar och dränerar en på energi. Tanken var att ganska ingående beskriva hur det går till. Samt i vilket sammanhang man oftast springer på dom. Bland annat i arbetslivet. Även om jag jobbar mot målet som vi kan kalla "tidig pension". Så förstår jag vikten av att göra sitt jobb när man väl är på jobbet. Till skillnad från den så kallade "energitjuven". Men nu blev det här inlägget inte mer än så. Mest för att jag efter arbetet vart så dränerad av en annan "energitjuv" som inte har med jobbet att göra..inte heller var det en närstående....!
¨


För att inte tänka allt för mycket negativt!? Så fokuserar jag därför på följande för att höja humöret.

- Imorgon är det Onsdag och halva veckan har snart gått. Det gillar jag!
- Nordea är nästa aktieutdelning den 27 Mars och kommer då ge mig 1228 kr. Kul!
- Min familj. Stöttande i det jag gör. Tack!


Vad får dig på glatt humör när energin är låg!?


/funderalitemera6 kommentarer:

 1. Låter trist. Jag hoppas det blir bättre inom kort. Tidigare åt jag då jag blev less, men har lärt mig att det inte löser någonting. Träna är fint. Särskilt konditionsträning då det "rensar" systemet.

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Träning är en riktig energihöjare! ☺ Håller jag helt klart med om!

   Radera
 2. Jag försöker tänka att 'Det kan alltid vara värre'. Så länge man själv och ens familj inte är akut dödligt sjuk och man har mat på bordet är det oftast ganska bra. Det brukar få mig på bättre humör. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan alltid bli värre...så är det ju! 😀

   Radera
 3. Jag försöker tänka på att imorgon är det den sista tentan för mig på ett tag, den markerar slutet på ett par fruktansvärt tuffa och stressiga månader. Förhoppningsvis håller vårvädret i sig lite så jag kan få koppla av en långhelg och bara umgås med min sambo.

  Tack för det fina avslutet på inlägget och ett litet leende. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt med ett avslut på något! Bara ta nya tag för nästa utmaning då! Bra jobbat! :-)

   Radera