fredag 10 mars 2017

Folie hatt på!

Vänder blad! Chocken över den tråkiga deklarationen har lagt sig. Även om det var riktigt surt så ser jag nu framåt istället. Hjälper inte att älta. Annars är det ju väldigt lätt att fastna i negativa tankebanor.Vilket jag anser mig lite av en expert på. Men nu är det ju dessutom min favorit dag, nämligen Fredag. Därför ser jag nu istället fram emot kommande utdelningar nu i slutet på Mars från Medivir och Nordea.

På jobbet har vi inte riktigt kommit ur det lugn som infann sig efter Julen och fortsatte ända fram till sportlovet. Att det är en dålig trend, det är något som klart. Min bransch tillhör dessutom en av dom mest föränderliga. Det kanske man å andra sidan alltid tycker att det man jobbar inom är? Men tror nämligen att väldigt mycket färre människor kommer att behövas inom mitt område inom bara några få år. Tur är väl det att jag planerar för min framtida pension. Får hoppas att jag hinner före innan robotarna tar över helt! Folie hatt på!


Hur ser du på den bransch du jobbar inom ?
Ser framtiden ljus ut? Eller är den natt svart!?Trevlig helg!

/funderalitemera4 kommentarer:

 1. Tiden då man jobbade inom samma bransch hela livet tror jag kanske är över. Världen är lite mer föränderlig idag. Men, jag ser ljust på framtiden, för det skapar nämligen bara onödig oro till ingen nyttja annars. Och det är det som är så gött med "dra åt helvete pengar", man gör som man vill då. Alla borde satsa på flera olika inkomstkällor tidigt i livet.
  Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt och hållet med. Ju fler inkomstkällor ju bättre! ☺ Så att man kan göra en "fuck off" om det krävs!

   Radera
 2. Branschen jag jobbar är positiv och jag får anställa och hyra in konsulter mest hela tiden nu.
  Jag hoppas och tror det kommer fortsätta så många år:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att gratulera! ☺ Då är du verkligen i rätt bransch!

   Radera