fredag 13 mars 2020

När man trodde det inte kunde bli värre!

Fredagzz.. Fick igår en notis från "min myndighetspost". Konstigt tänkte jag. Har ju redan fått information om deklarationen. Om det ändå bara hade varit info från Skatteverket! Nej istället låg ett meddelande med rubriken "Fondhändelse"...från Pensionsmyndigheten...

Det är en underdrift att påstå att "tvångsförsäljningen" som det i praktiken handlar om! Kommer j*vligt olägligt med tanke på Coronas marknadspåverkan dom senaste veckorna. Men att sitta stilla i båten, vara långsiktig! Det funkar inte när "PPM" går in och säljer av min fond utan att jag ens vill det. Att den dessutom gått ned med ca 14% på en månad. Men även är mitt största innehav i portföljen gör ju även sitt på det totala värdet. En sån här händelse är om något omöjlig att förutse! Som sagt när man trodde det inte kunde bli värre!

Personligen hade jag själv velat avgöra när/om fonden ska säljas! Så ett stort tack till Pensionsmyndigheten!/funderalitemera

3 kommentarer:

 1. Tråkigt besked och tråkig tajming :( Har du spanat in någon annan fond du ska investera i istället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist, men bara att gilla läget trots dålig tajming! Köper en USA indexfond instället!

   Radera
 2. Jag är Jean från USA , jag hade problem med att bli gravid och föda barn efter 11år av äktenskapet, jag har varit på flera sjukhus men kunde inte föreställa sig förrän jag såg ett vittnesbörd på internet om hur Dr Adeleke hjälpa en dam med sina rötter och örter sirap.. Jag kontaktade honom utan tvekan och han sa till mig allt jag behöver göra, vilket jag gjorde därefter, till min största förvåning, jag blev gravid inom en kort period och jag är så glad att berätta för alla att jag är en mor till barn. Han är en Gud skickas så kontakta honom för alla problem på (aoba5019@gmail.com) eller kontakta honom på Whatsapp: +27740386124 

  SvaraRadera