måndag 9 mars 2020

Kå-rånad?

Måndagzz.. Klockan ringer 06:05 och jag studsar upp ur sängen. Vill egentligen bara ligga ligga kvar. Måndagar är inte överst på favoritlistan. Helt ärligt är dom sällan med där alls. Enda gången måndagar är bra är när dom infaller den 25:e eller när semestern börjar med dom. Kanske finns fler bra måndagar. Vad vet jag? Tydligen inte allt för mycket!

(Bildkälla https://pixabay.com)

Självklart skulle en större sättning av börsen komma förr eller senare! Går liksom inte att blunda för svarta svanar och annat som får världens ekonomier att störta nedåt. Jag är trots allt trygg i mina investeringar. Sen om det tar en månad eller 5 år att komma på plus igen? Det kan man ju endast spekulera i. Jag får helt enkelt gilla läget med att fortsätta se på när portföljen blir "kå-rånad".

Sen Mars början och fram tills idag har följande investeringar gjorts.

HM 70 st.
Kindred 20 st.
Swedbank 29 st.


En dag blir aldrig bättre än man själv gör den! Det gäller självklart även Måndagar!


/investeralitemera
2 kommentarer:

  1. Hej!

    David här som skriver Förvaltarbrevet - har du lust att skicka mig ett email på david@forvaltarbrevet.com

    Har ett förslag till dig..

    SvaraRadera
  2. Jag är Jean från USA , jag hade problem med att bli gravid och föda barn efter 11år av äktenskapet, jag har varit på flera sjukhus men kunde inte föreställa sig förrän jag såg ett vittnesbörd på internet om hur Dr Adeleke hjälpa en dam med sina rötter och örter sirap.. Jag kontaktade honom utan tvekan och han sa till mig allt jag behöver göra, vilket jag gjorde därefter, till min största förvåning, jag blev gravid inom en kort period och jag är så glad att berätta för alla att jag är en mor till barn. Han är en Gud skickas så kontakta honom för alla problem på (aoba5019@gmail.com) eller kontakta honom på Whatsapp: +27740386124 

    SvaraRadera