måndag 22 juli 2019

Blir pank på bank!

Zemester!! Måndagzz..Tvingar mig upp i tid även på semestern. Precis som att vara kontinuerlig med sparande och investerande. Så har jag samma inställning till träning. Även om det råkar vara semester och jag befinner mig i ett annat land. Så är det bara kämpa på med träningen och inte ge upp...Ibland kan det kännas som att kasta pengarna i sjön när ens aktie går ned dagen efter inköp. Men tror fortfarande att till sist blir det nog bra! Swedbank meddelande att man ser över utdelningspolicyn. Sänker den troligen från att dela ut 75% av vinsten till 50%. Det kommer svida på nästa års utdelning med tanke på att jag köpt Swedbank just för ev kommande utdelning. 

Blir inte bättre av att Nordea går i samma tankar att sänka utdelningen dom också. Vart ska bank-tragedin sluta? Ja som vanligt har jag ingen aning. Får hoppas på att Resurs Bank levererar en bra rapport imorgon. F-n äger jag inget annat än bank? 

Hare gött! 

/semestralitemera
4 kommentarer:

 1. Annars kan man ju tänka sig att det är vettigt att köpa bank nu när det är så otroligt opopulärt att äga dem, så att de tom reas ut en god bit under substansen i vissa fall.
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast o andra sidan tänker jag att storbankerna har tjänat sitt syfte och nedgång är sannerligen befogat. På sikt försvinner de och blir bort-petade av nischbanker? Det enda de var bra på var personlig service i form av kundhantering öga mot öga. I sin girighet efter mer pengar tror jag att samtliga storbanker tog sina liv när de stängde ned merparten av sina kontor. Jag njuter.

   Radera
  2. Det tror jag däremot inte kommer hända. Att dom försvinner. Skulle inte bli förvånad om någon av storbankerna köper upp någon nischbank!? Men vad vet jag? Som vanligt inte mycket alls!? 🙂

   Radera