söndag 11 augusti 2019

Missade Juli avstämningen...

Zöndagzz.. Sista dagen på semestern. Imorgon börjar allvaret och jag är återigen en vanlig löneslav. Livet hade varit så mycket enklare med en inkomst utan att behöva jobba för den! Men nu ser ju min verklighet ut precis som för många andra. Jobba Måndag till Fredag och lön den 25:e varje månad. Det är bara att fortsätta långsiktigt investera! För att varje år komma lite närmare det slutgiltiga målet....

Semestern förslappade verkligen min hjärn-ork. Så pass mycket att jag missade göra en Juli avstämning. Helt klart är att portföljens totala värde minskade jämfört med månaden innan. Två stycken utdelningar kom i alla fall in. 

Northwest Healthcare REIT  24 kr efter avdragen källskatt.
Ocean Yield 446 kr efter avdragen källskatt. 

Total aktie och fondutdelning 17 996 kr  (2019-07-31).
/villsemestralitemera3 kommentarer:

 1. Inkomst utan att jobba, finns det? Utöver pension då. Jag skulle tro att de flesta som lever på sitt kapital ägnar portföljen en hel del omsorg och uppföljning, allt annat är nog en hel del myt skulle jag tro.
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
 2. Investeraren: Tänker att de som bara stoppar in pengarna i, säg 3-4 förbestämda indexfonder genom månadsspar, kan vara tämligen passiva...
  Mvh FBM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm... eller som fått ärva i tidig ålder och har en överförmyndare. Som ser till att ett visst belopp kommer ut varje månad!? Det borde väl ses som en inkomst?

   Radera