onsdag 1 mars 2017

Alltid denna ständiga väntan!

OMX gone bananas! Att ett tal kan få en sån otrolig stor påverkan för världens alla börser? Trumps första tal till kongressen gjorde verkligen sitt!. Av vad man kan se på Avanzas börskarta. Så har Mr. President verkligen fått fart på börshumöret. Det var bara i Australien som man inte vart påverkad av löften om bland annat infrastruktur och militära satsningar!

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Baro0/trumps-forsta-tal-i-kongressenI min egen portfölj slutade idag alla innehav på blått förutom Kinnevik. Nu är bolaget inget av mina större innehav. Utan är endast 4% av det totala värdet.


Den här veckan blir är en enda lång transport sträcka. Även om jag tycker den gått hyfsat snabbt redan, Eftersom jag passade på att skaffa mig en "digital brevlåda". Så väntar jag på att deklarationen ska dimpa ned där. Redan mellan 8:e till 10:e Mars ska den komma. Alltid denna ständiga väntan!


/väntalitemera2 kommentarer:

  1. Hehe ja alltid ska man vänta på nåt, lön, utdelningar, skatteåterbäring. Men det är väl det som gör det kul att leva, att ha något att se fram emot. Förra året blev det restskatt på 12000 kr, men senaste året har jag kört utan jämkning, hoppas det ska räcka för att täcka in ISK-skatt och fastighetsavgift så man i alla fall slipper betala.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj..12 000 i restskatt. Brukar vanligtvis få tillbaka ett par tusen! Bara för det så blir det säkert till att betala i år!? 😯

      Radera