lördag 11 mars 2017

Folie hatt av!

Sänkt! Vaknar upp på lördagsmorgonen till en strålande sol. Försöker minnas vilken fest jag var på igår, eftersom kroppen känns som sju svåra år. Men det var ingen fest vad jag kan minnas. Däremot så lyckades till sist förkylningen vinna kampen mot immunförsvaret. Det som krypt runt i kroppen i ett par dagar hittade till slut fram. Huvudet känns som betong och bomull på en och samma gång.

När kroppen inte är på topp så ställs självklart den sedvanliga helgträningen in. Så i stället för att komma i form fysiskt. Så är det psykiskt form som gäller. Då passade det ju bra att jag idag registrerade mig för att "prova på" hos både "Storytel" och "Nextory". Utbudet hos dem båda på ekonomi böcker skiljer sig en hel del åt. Så lika bra att prova båda tjänsterna. Jag har dock inga planer på att fortsätta betala för någon av dom. Såvida jag inte blir helt otroligt positivt överraskad? Sånt har hänt förr! 






















Första boken jag försökte lyssna på och inte somna till blev Peter Lynch "One up on Wall Street". Den handlar om Lynch som var en av världens mest framgångsrika fondförvaltare innan han gick i tidig pension. Han ger bland annat det helt otippat rådet att inte lyssna på professionella aktieanalytikerna. Utan att du själv kan ta reda på investering möjligheter i din närhet. Vilken vara i affären där du handlar säljer mest? Var inte rädd för att fråga! Har inte hunnit igenom hela än. Men det är en helt klart godkänd bok! Folie hatt av!


/lyssnalitemera





2 kommentarer:

 1. Ja, han har skrivit bra böcker, med material som håller i decennier, som en del av en strategi. Jag ska för övrigt själv se till att gå i tidig "pension" från det traditionella arbetslivet.
  Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är min plan också, tidig pension! ☺

   Radera