fredag 24 mars 2017

Har investerat lite mera!

Investerat! Enda sen Erik Penser Bank släppte sin analys av Medivir i december 2016. Så har jag väntat på utdelning. Så i morse när jag loggade in på Avanza. Så låg den liksom bara där och väntade på att användas. Hela 5160 kr hade jag fått ta del av. Givetvis var det ingen överraskning. Synd bara att det var en en gångs händelse och lär inte upprepas nästa år.

I och med att det även kom lön idag så hade jag lite mer att handla för än vanligt. Därför vart det som redan annonserat 40 st Swedbank aktier. Men även 10 st ABB. Båda bolagen har utdelning i April och köptes av den enkla anledningen. På måndag kommer redan nästa utdelning, från Nordea. Då är tanken att köpa Ratos. Men där lämnar jag det lite öppet. Behöver räkna på lite andra möjligheter också...

Tack vare Medivir så kan jag i och med det stryka över Etapp A3. Tänk att en enda investering kunde dela ut mer än vad jag fick ihop under hela förra året. Otrolig kul att det går åt rätt håll någon gång!

Etapp A3
Att få totalt 5000 kr i aktieutdelning under ett år.Behöver gå igenom mina etapper för att se vilken som står på tur att strykas över. Men även skapa någon ny.


/investeralitemera

2 kommentarer:

 1. Snygg utdelning där! Och smart att köpa i Swedbank, de delar snart ut de med. Ränta på ränta på kort tid. ;)

  /Aktiepappa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :-) Tanken är att använda utdelningarna till nästa utdelande aktie! Som du säger "ränta på ränta" :-)

   Radera