onsdag 8 mars 2017

Men det hade kunnat varit värre!

Vilket antiklimax! Större delen av dagen var en enda lång transportsträcka. Väntade och väntade. Loggade in och vart urloggad. Så höll jag på tills jag hittade information på Dina pengar. Skatteverket hade planerat skicka ut deklarationen till dom digitala brevlådorna med start kl 08:00 idag. Nu vart det inte så av någon anledning. Men nästa bud var att från kl 15.00 skulle dom börja skicka ut deklarationen. När jag lämnade jobbet innan kl 17:00 hade jag fortfarande inte fått den. Så för ca 25 min sen, så kom den då äntligen. Laddade ned pdf:n och skummande igenom all nödvändig och onödig information.... men va f-n... att betala 443 kr!
Såg verkligen fram emot att få ett extra tillskott till aktie och fondkassan i April. Men nu blir det till att betala skattmasen pengar istället. Men det hade kunnat varit värre!/betalalitermera4 kommentarer:

 1. Surt med restskatt:(

  Själv väntade jag förgäves idag. Det kom aldrig något från Skatteverket. Håller tummarna att det trillar in imorgon.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
 2. Ekonomiskt är det alltid bättre med kvarskatt eftersom du haft pengarna istället för staten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min rationella del av hjärnan håller helt med. Medans min känslomässiga del hade velat "ha" pengar i handen i april! :-)

   Radera