tisdag 21 mars 2017

Eller vad tror du?

Taskig tajming!? För alla dom som köpte Fingerprint igår? Så var nog dagens börsdag en riktig skitdag. För alla dom som köpte idag när den så kallade "kniven" föll till runt 29 kr!? Stort grattis med tanke på att aktien slutade på ca 34 kr. Den enes död är den andres bröd!Jag äger ju inga Fingerprint Cards själv! Men tycker dock det är en otroligt fascinerande aktie med sina upp och nedgångar. Antar att starka nerver nästan är ett måste? Om man inte ska bli galen när kursen får spunk som idag?

Har dock många gånger tänkt att det vore kul att äga aktien. Men då har jag som tur är inte full följt något köp. Utan intalat mig, att utan utdelning kommer jag inte äga några. När dom sen beslutade att börja dela ut. Så vart jag intresserad igen. Men inte tillräckligt för att slå till. Tur var väl det kanske? Eftersom utdelningen för i år nu ser ut att bli indragen. Men i och med nedgången idag, så är kanske aktien nu är köpvärd trots allt? Eller bara en enda stor chansning? No guts, no glory?

Eller vad tror du?/villinvesteralitemera

6 kommentarer:

 1. Jag avstår, när det sker insideraktiviteter på löpande band, och annat oetiskt, då finns ingen anedning att köpa. Varför ge sig in i ett getingbo, när det finns så många andra bra bolag att välja på? Mvh http://investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl vänta på en ev film om bolaget? Nu när böckerna duggar tätt! :-)

   Radera
 2. Jag konstaterade att jag (som vanligt) missade de första uppgångarna för några år sen. Därefter har jag inte varit intresserad för bolaget då det har stormat rejält kring det, och kursen gått upp och ner. Sen har de ju inga utdelningar heller, en bidragande faktor till mitt ointresse ;) All heder åt de som vågar handla med denna typ av bolag.

  SvaraRadera
 3. Har ägt Fingerprint tidigare, gick ur med en rejäl vinst innan spliten och det känns skönt, det var verkligen en aktie som kunde ge en nervösa besvär ;-) /Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt starka nerver behövs nog för att äga den! :-) Får hoppas att aktien repar sig för alla dom som ligger kvar i den!

   Radera