söndag 11 september 2016

Men som tur är räknas dom med!

Man lever i en loop vare sig man vill eller inte. Söndag och tankarna mot måndag har redan börjat. I och med att USA börserna i fredags alla backade med över 2%. Så kanske man kan räkna med någon direkt reaktion på den svenska börsen imorgon? Spännande läge om inte annat. Chansen att jag står helt utan buffert imorgon är ca 60%.  Förutsatt att rätt aktier backar....

Tillbaka till loopen. Fem dagars arbetsvecka och sen två dagars ledighet. Så håller det på månad efter månad fram till semestern. Som i sig också blir sen slags loop! För att inte deppa ihop över hur det "är". Så kollade jag hur det såg ut med "etapperna". Närmsta att nå inom snar framtid är: 

"Etapp A5
Att nå 150 000 kr i samlade investeringar. *Värdet ska vara totalt 150 000 kr. 

Fattas i skrivandes stund ett par tusen. Krävs egentligen bara att börsen inte stört dyker dom närmsta veckorna. Håller därför tummarna extra hårt. Att få stryka etapper från listan, som skapades i början av året. Det är otroligt peppande. Vilket visar att det går att nå mål. Även om det just nu är dom små segrarna som nås. Men som tur är räknas dom med! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar