tisdag 13 september 2016

Men det tror jag inte....?

Nedgången fortsätter! Varför det går ned det här gången känns det som jag helt struntar i. Öppnas istället upp en del köplägen på aktier som vandrar nedåt. För min del får det gärna fortsätta ända i nästa vecka. Dom enda Nordisk bransch indexen som orkade stå emot och handlades på plus idag. Var "Hälsovård" samt "Transport & Flyg". I min depå finns varken eller. Såvida inte "Kinnevik" är med och äger något bolag inom hälsa? Men det tror jag inte....?  

/villspekuleramycketmera

3 kommentarer:

 1. Här gjordes några köp under raset. Vad tror du om dem?

  https://aktiepappa.blogspot.se/2016/09/dagens-aktiefynd.html?m=1

  SvaraRadera
 2. Här gjordes några köp under raset. Vad tror du om dem?

  https://aktiepappa.blogspot.se/2016/09/dagens-aktiefynd.html?m=1

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ratos tycker jag verkar bli mer och mer intressant ju "billigare" den blir. Men sen är jag knappast någon som kan komma med bra synpunkter på köp. :-) Ligger fortfarande på totalt minus. Men lycka till med dina inköp!

   Radera