tisdag 27 september 2016

Fredag är så långt fram jag kan se!

Precis som med allt här i livet gäller det att prioritera. För att överhuvudtaget få något gjort. Så måste man bestämma sig vart man ska börja. Eller snarare vad man ska börja med. Då kanske man kan få tiden att räcka till lite bättre? Tid och pengar är det nu brist på!

Källa: http://www.frokenur.com/aad/aktuell-tid

Lönen landade på kontot för ett par dagar sen. Nästa alla räkningar är betalda. Dom värsta är kvar dvs autogiro dragningarna. Som jag aldrig lyckats lista ut när dom egentligen dras. Finns säkert något fiffigt system för hur och när dom ska dras från mitt konto. Jag har bara inte kommit på det än!

För ett par dagar sen, trodde jag på fullaste allvar att portföljen skulle tippa över till att vara på plus. Men sen kom nedgången igår och idag tisdag ser det onekligen inget bättre ut. Banker är tydligen inte i ropet att äga längre.(Tack Merkel för det!). Ska var glad att det krävs ytterligare ett par dagars nedgångar i "Bank sektorn" innan jag är helt på minus där. Hoppas självklart på uppgång. Gäller att se framåt sägs det! Fredag är så långt fram jag kan se!
 

/funderalitemera


2 kommentarer:

  1. Jag välkomnar gärna dippar så att jag köpa billigare. Om aktierna håller sig billiga så innebär det att jag snabbare når mitt mål, att leva på utdelningarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja aktier får gärna vara billiga! :-) Såvida dom kan bibehålla hög direktavkastning (utdelning). Sänker man utdelningen blir det mindre roligt!

      Radera