måndag 12 september 2016

För nu är det bara 11 dagar kvar....

Nedgången kom av sig. Hade förväntat mig en mycket större reaktion på Svenska börsen idag. OMXS30 handlades dock bara ned till ca - 0,64%. Vilket inte alls är någon större nedgång. Återigen fick jag bevis på att min förväntan och verklighet inte alls hänger ihop. Det kanske är lika bra det!? Ska nog vara glad att jag aldrig testat daytrading. Något säger mig att jag inte skulle vara speciellt framgångsrik på det. Är däremot grymt imponerad över dom som kan livnära sig på det.
Hann inte alls med att följa börsen speciellt mycket idag. Hade tok för mycket på jobbet att pyssla med. Sneglade dock lite på Nordea och SEB. Men tyckte inte att kursen för dom båda föll speciellt mycket. Så den lilla bufferten, som ligger ena hörnet på mitt sparkonto. Den får leva en dag till. Vem vet, den kanske tom är kvar till nästa fredag. För nu är det bara 11 dagar kvar....

/funderalitemera2 kommentarer:

 1. Jag förstår delvis hur du känner. Jag handlar endast en gång per kvartal, vilket kan vara svårt ibland. :-)

  Språkpolisen misstänker för övrigt att det saknas en bokstav i din signatur. Detaljer, detaljer... :-)

  Lycka till med köpen, närhelst de sker.

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läser oftast igenom inläggen 4 gånger! Ser inte det som är uppenbart för många! Tack för att du såg det! /light-dyslektiker ☺

   Radera