tisdag 6 september 2016

Annars kan man ju börja undra?

Tog inte alls lång tid innan man var inne i hamsterhjulet igen. Inne på tredje jobbveckan och det känns som om man inte gjort annat än att just jobbat. Av semesterns härliga dagar finns inte ett spår. Ska det vara så här? Ja tydligen är det så just nu i alla fall.

Första timmen på jobbet går åt att kolla mailen och planera dagen. Det som inte redan är planerat dvs. Att kunna styra sitt jobb så pass mycket är trots allt värt en hel del. Kl 09.00 öppnar börsen och jag stirrar blint på skärmen och hoppas att det ska skjuta i höjden. Vilket aldrig tycks hända.På tal om fonder så rör sig mina hos Avanza åt rätt håll. I skrivandets stund är dom totalt upp måttliga 0,97%. Inga stora tal där inte. Men mitt felköp "Carnegie Emerging Markets" med en förvaltningsavgift enligt mig, på hutlösa 1,70%! Kommer snart vara ett minne blott. Förutsatt att dom går plus minus noll inom snar framtid. Varför köpte jag dom ens? Hmm...ja...såg det som en bra investering att köpa något jag inte kunde köpa hos SEB. En ganska dum anledning. Men Ibland är en dum anledning bättre än ingen. Jag lärde mig förhoppningsvis något på den affären. Annars kan man ju börja undra?


/funderlitemera

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar