onsdag 28 september 2016

Det kanske är lika bra det?

Alldeles för mycket att göra. Hinner knappt följa börsen. Jo det är ju klart att man ska jobba på jobbet. Försöker till viss del att stå vid skrivbordet och jobba. Men ibland krävs så pass mycket tankeverksamhet att jag inte ens orkar stå. Idag satt jag alldeles mycket. Det vet man, när man streck jobbat intensivt i tre timmar. Reser sig upp och känner hur benen är stela som styltor. Inte ett bra tecken. Samt att det känns som om hjärnan är inrullad i bomull.Har nu i två dagar försökt köpa SEB. Igår gick min order inte igenom trots att den låg större delen av dagen. Idag gick börsen lite för bra för att SEB skulle komma ned på den nivån jag var villig att betala. Men det kommer säkert fler köplägen inom dom närmsta dagarna. Känner jag mig själv rätt, så glömmer jag nog bort tanken med SEB och köper något annat istället. Det kanske är lika bra det?

/funderalitemera

4 kommentarer:

 1. Känner igen mig - också mycket nu. Lägger dagsorder på förhand uppsatta nivåer innan börsen öppnar och ser vid dagens slut om något gått genom eller inte. Passar egentligen rätt bra - räcker att göra analys i helgen av ett dussin aktier som jag tycker ser prisvärda ut, lägger order inför börsens öppning av de som jag tror har störst chans att köpa dag för dag och ser sedan utfallet. Då kan jag koncentrera mig på mitt jobb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men lite av tjusningen tycker jag är att kunna följa vad som händer i realtid. Men ibland räcker tiden bara till att jobba!

   Radera
  2. Ni får väl förhandla med arbetsgivaren. Ibland måste man få sitta blixtstill med fingret på knappen i tre timmar :-).

   Radera
  3. :-D Hmmm får föreslå det inför nästa lönesamtal!

   Radera