torsdag 2 februari 2017

väntalitemera

Tomt i ladorna! Har under 2017 inte fått en endaste krona i utdelning. Visserligen har bara Januari passerat. Men det hade varit kul att få någon krona i alla fall. Februari kommer inte sluta lika illa så mycket vet jag. För tisdagen den 7:e Februari kommer årets första utdelning. Som jag har väntat och väntat. Baltic Horizon Fund kommer för mina 800 st andelar ge mig ca 180 kr. Får hoppas att dom nästa kvartal delar ut minst lika mycket. Kan även tänka mig köpa flera andelar under våren.

Swedbank kom med en positiv rapport idag. Det som intresserade mig mest var den föreslagna höjningen av utdelningen. Från 10.70 kr till 13:20 kr. Det är minsann inte fy skam!

/väntalitemera6 kommentarer:

 1. Upp med hakan snart börjar det rassla på. Det är alltid trögt i början, kanske ska du försöka hitta lite fler januariutdelare? Jag är kanske lite nördig men jag har börjat försöka hitta bolag så jag kan sprida utdelningarna jämnare över året. Lite jobbigt att få allt under mars-maj. Totalt meningslöst men känns bättre. Målet är minst 5000 skattade kronor i utdelning/månad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, snart rasslar det faktiskt på. Letar oxå efter aktier etc för att sprida utdelningen lite jämnare under året. Men just nu är det helt tomt i Jan, Sept,okt, dec. Kan med andra ord bara blir bättre! :-)

   Radera
 2. Det var definitivt positiva nyheter från Swedbank!

  /Aktieflickvännen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, synd bara att man inte hade flera? Men det hinner jag ändra på innan utdelningen! :-)

   Radera
 3. Gråt ej. Du är inte ensam om att ha klen utdelning. Jag fick 150:- i januari. Det kan bara bli bättre och vi har mycket att se fram emot
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blir det bättre, redan på tisdag ju! Tar vi oss bara igenom Februari så kommer dom lite större utdelningarna.☺

   Radera