söndag 12 februari 2017

Vad ser du mest fram emot under kommande vecka?

Söndag! Helgen har rullat på snabbt som vanligt. Men det här var faktiskt första helgen på väldigt länge utan någon speciellt inplanerat. Ibland behöver man bara inte göra något för att batterierna ska bli full laddade. Vilket inte är mig emot! Har nämligen absolut inga problem med att göra så lite som möjligt på en helg...Det mest spännande för min egen del nästa vecka är årsrapporterna från Ratos och Björn Borg. Vill verkligen inte se någon utdelningssänkning från någon av dom. Har försökt hitta någon slags indikation i forumet på Avanza. Men blev inget klokare av att läsa där. Hittills i år är det bara Telia i portföljen som sänkt utdelningen. Att dom andra bolagen som rapporterat skulle höja sin utdelning. Det var inget jag hade räknat med. Ibland blir man helt enkelt positivt överraskad!

Medivir drar på tisdag igång handel med "inlösenrätter". Jag kommer som tidigare nämnts att tack ja till inlösen.

Källa: http://www.medivir.se/v5/se/uptodate/pressrelease.cfm?releaseid=BC27CA35EEA11CBE&year=2017Vad ser du mest fram emot under kommande vecka?


/gillarintemåndagarmera!6 kommentarer:

 1. Hemfosas rapport på fredag ska bli mycket spännande. Höjer de utdelningen igen vore det verkligen jackpott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då håller jag tummarna för det!☺ Utdelnigshöjningar är alltid välkomna!

   Radera
 2. Jag ser fram emot marknadens förväntningar på Björn Borg. Jag hoppas att Mr Market kommer värdera det faktum att personen Björn Borg inte längre kommer dränera bolaget på 10-tals miljoner årligen.

  Ska nog till och med köpa på mig lite fler aktier i BB om jag hinner innan rapporten.

  I övrigt ser jag fram emot bloggkollektivets gemensamma kvalitetsvecka initierad av Onkel Tom. http://onkeltomsstuga.se/2017/02/kvalite-pa-en-blogg-forberedelser-infor-bloggkvalitetsveckan/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt Björn Borgs rapport blir spännande! ☺

   Radera
 3. Ser dessvärre inte fram emot någonting nästa vecka, möjligtvis alla hjärtans dag och en middagsbjudning med Fru Snålgris. Inget kul på börsen, trist väder och sjukligt mycket att göra på jobbet. Blää :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla hjärtans dag har jag koll på! Sunkigt jobb kan jag dessvärre hålla med om! Men snart är februari förbi och våren nalkas! ☺

   Radera