onsdag 15 februari 2017

Fast banken kanske tycker annat?

Många blir det! Igår skrevs inlägg nummer 300 här på bloggen. Att det skulle bli så många hade jag inte räknat med när jag började med bloggen. Men man ska ju blicka framåt och inte bakåt. Så nästa milstolpe får bli inlägg nummer 1000. Gäller bara att komma ihåg det, när nu det inträffar!?



















Portföljen har fortsatt att jobba sidledes den här veckan. Får istället glädjas åt att mina SEB fonder föredrar att jobba sig uppåt i värde. Även under det här året så sparandet i fonder fortsatt fått stå tillbaka till fördel för mitt aktiesparande. Visserligen har ju bara en och en halv månad passerat. Men det är tyvärr roligare att preliminär räkna på aktieutdelning än fondutdelningen. Samt att jag har nämligen inte sett vilka kriterier som tex mina SEB fonder delar ut efter. Jag antar att det krävs att dom går plus någon procent? Men med hur mycket? Finns det någon speciellt resultat där utdelningen helt uteblir? Sån information skulle verkligen vara av intresse. Kanske räcker att man mailar och frågar? Ingen fråga är för dum som det så fint heter? Fast banken kanske tycker annat?



/funderalitemera

4 kommentarer:

  1. Är det inte bättre att satsa på kvalité istället för kvantitet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... och riskera att inte få toppen kommentarer som din!? ☺ Tack för att du tog dig tid!

      Radera
  2. Är det inte en och en halv månad av året som passerat (vi är ju i den andra månaden). :-) Sorry, kunde inte låta bli.

    300 inlägg - wow! Bra jobbat.

    Mvh

    Egon

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så är det ju! 😀 Bra att någon granskar! Ändrar !

      Radera