fredag 3 februari 2017

Det vore nästan första gången!

Vad hände? Ena veckan känns det som om tiden står stilla. Medans nästa rullar allt på och fem arbetsdagar är hux fux slut. Konstigt det där med tid. Att den här veckan kändes si så där 7000 gånger snabbare. Har säkert att göra med att det var löning förra veckan och en enda lång väntan. En sak är i alla fall säker. Helgen kommer som vanligt gå i ljusets hastigt!


Portföljen har stått och stampat hela veckan igenom. Ena dagen gick hälften av aktierna upp och den andra hälften ned. För att sen dagen efter så var det tvärtom.

Nästa vecka börjar med att mitt enda utländska innehav kommer med årsrapport. På måndag lämnar nämligen Norska "American Shipping company" sina siffror för 2016. Eftersom dom delar ut kvartalsvis. Så hoppas jag även att dom lämnar något slags besked om kommande utdelning? För en gångs skull så kanske en måndag inte behöver vara synonymt med tråkigheter. Det vore nästan första gången!

Trevlig helg,

/investeralitemera3 kommentarer:

  1. Håller med denna veckan har rusat iväg. Har dock hunnit med både några aktieinköp och att blogga lite. Ibland går det dock lite för fort vilket gjorde att det smög in sig ett faktafel på bloggen, ajaj sånt går ju inte för sig. Dock var Krösus snabb att påpeka det :=) Får ta och se över det fina excel-arket så inga fler lustigheter förekommer. Själv gjorde jag inköp i mitt enda danska innehav, Novo Nordisk. Tyckte kursen var så pass låg att ett köp inte kunde motstås.

    SvaraRadera
    Svar
    1. November Nordisk är tydligen en populär aktie bland många bloggare. Själv har jag inte riktigt sett storheten i den. Men jag får väl läsa på lite mer om den. 😀

      Radera