onsdag 22 februari 2017

När jag själv gnetar på mot mina mål!

Lov på ingång! Nästa vecka drar sportlovet igång i min del av landet. Fick lite känsla när snön föll igår och i natt. Men desto gladare vart jag när den började smälta bort under dagen. Är trött på vad allt vad snö, is och kallt heter. Vill ha vår och värme. Ett gott vårtecken är annars när mina aktieutdelningar drar igång på allvar. Trodde i min enfald att det idag skulle ramlat in några kronor i min KF från American Shipping Company. Men tydligen så tar det mer än dag att skicka ettor och nollor mellan Norska banken(eller vem som nu har dom? och Avanza. Hur svårt ska det vara? Om jag är otåligt så är det bara förnamnet!


Nej jag är inte bitter över att jag inte ska ha något sportlov. Eller jo...det är jag visst! Men jag värderar min kära semester så hårt! Att jag hellre har den kvar tills i sommar och någon dag på hösten. Så jag har helt klart mig själv att skylla. Så jag får väl glädjas åt er alla andra som slipper jobba och slita under nästa vecka! När jag själv gnetar på mot mina mål!


*Ibland kommer tyvärr mitt rätta jag fram! Filtret som jag har hjälper inte mycket då!


/villhasemesterlitemera
4 kommentarer:

 1. Tänk på de som valde att åka på semester i stället för att arbeta och investera, när dina investeringar arbetar för dig i framtiden!

  /Aktieflickvännen

  SvaraRadera
 2. Alltid alldeles för lite semester och alldeles för mycket längtan efter ledighet. Gäller att prioritera hårt. Men den som spar han har, gäller väl både semesterdagar och pengar. Vi slösar lite nu på sportlovet både med dagar och pengar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att gratulera! :-) Hoppas ni får ett härlig sportlov!

   Radera