onsdag 8 februari 2017

Måste fundera lite mera!

Vart är pengarna!? Tålamodet när det gäller årets första utdelning är inte den bästa. Även om jag vill förstå? Så gör jag tydligen inte det. Hos Avanza kan man läsa Baltic Horizons pressmeddelande. Där företaget säger att pengar kommer börja distribueras ut till dess ägare från fonden den 7:e Februari. Är ju redan den 8:e nu!

Hade mina misstankar att pengarna inte skulle vara på kontot samma dag. Men kom igen, nu har det snart gått två dagar. Som sagt tålamod är inte alltid min grej. Tre bankdagar det ger jag som sen räcker det! Fast egentligen spelar det ingen roll. Pengarna ska ändå sparas fram till nästa lön för att investeras vidare. Den här gången är det inte lika säkert vad jag ska köpa? Får återkomma om det lite längre fram. Måste fundera lite mera!/villinteväntalitemera


2 kommentarer:

  1. Vill inte vara sådan men investeringar i Baltikum är inte kända för att vara stabila direkt. Pengarna kommer nog om nån vecka skulle jag gissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. hmm :-) Får hoppas att mitt Norska innehav sköter sig bättre med utdelningen!

      Radera