måndag 8 augusti 2016

Tar därför dagen som den kommer!

Små steg mot att få ned Telekom dominansen i min portfölj. Kliade riktig mycket i fingrarna idag att köpa flera Tele2. Eftersom kursen fortfarande ligger under mitt snitt pris på dom. Men någonstans måste man börja. Därför vart det istället 10 st Nordea. Mitt innehav uppgår nu till 105 st aktier. Förutsatt att utdelningen ligger kvar på 5,93 nästa år. Så kommer Nordea 2017 hosta ut ca 622 kr. Många bäckar små....I och med att vi är mitt i semestern så gäller det att hålla i pengarna som är kvar på kontot. Hade önskat att det var löning redan imorgon. Men nu ser ju inte verkligheter riktigt så ut. Har nu 2 st veckor kvar innan det är dags för jobbet igen. Försöker att leva i nuet och inte tänka allt för mycket på det. Vilket varenda fiber i min kropp stretar emot. Hjärnan vill inget annat än att se dom problem som kommer framöver och försöka lösa dom. Men för mitt eget välbefinnande så kommer jag bara tänka en dag i taget. Tar därför dagen som den kommer! 


/investeralitemera
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar