lördag 6 augusti 2016

Ibland löser sig saker ganska bra trots allt!

Tre dagars sorg byttes ut mot två dagars uppgång. Fredagens avslutning på OMXS30 med plus 0,95% och börsveckan kändes inte alls så dålig. Inte för min egen del i alla fall. Ser man tillbaka en månad. Så är OMXS30 ned totalt med 0,56%. Totalt för i år minus 4,70%.

Vilken väg börsen tar under hösten och vintern kan man omöjligt veta. Sen kan man ju visserligen titta på statistik. Om hur börsen brukar utvecklats under höstmånaderna. Men då får man inte glömma bort att förr eller senare kommer det ett avvikande resultat. Som gör att börsen inte alls beter sig som den gjort under ex augusti dom senaste 10 åren. För min egen del hoppas jag på en uppgång under hösten som för upp minna innehav på plus. Sannolikheten för det? Ingen aning alls. Men hoppet är det sista som överger en.

Tog en morgon promenerad med frun. För att få igång kroppen som en förkylningen som slagit läger i. Troligen fått någon flygplans influensa. Luften som går runt och runt på 10 000 meters höjd. Är nog full av bakterier och virus samt annat otyg. Med så dåligt imunförsvar som jag verkar ha? Så ska jag nog vara glad att inte en värre variant än förkylning huserade i planet hem från semestern. Men å andra sidan kan jag nu ta det lugnt inne utan att behöva ha dåligt samvete för det. Ibland löser sig saker ganska bra trots allt!


/tadetlugntlitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar