måndag 22 augusti 2016

Inte jäkta bråttom för min skull....

Första jobbdagen efter semestern avklarad. Visserligen en mjuklandning med genomgång av alla dessa mail. Men vilken dag att vara lång. 8h arbetsdag kändes som en oändlighet. Första veckan direkt en efter en lång ledighet brukar kunna kännas tung. Fyra dagar kvar att hålla ut. Har en del poddar kvar att lyssna ikapp. Så resorna till och från jobbet känns däremot helt ok.

En mycket intressant podd idag var dagens avsnitt av "Börs lunch". Så pass intressant att jag vart tvungen att titta på programmet när jag kom hem. Enligt en av aktieanalytikerna så pekade nästan allt mot "Bull market". Både S&P 500 och OMXS30 såg ut att gå mot en stigande höst. Tyckte mest det var kul att någon vågade sticka ut och inte hålla igen. Med risk för att peka med hela handen åt fel håll.

Källa: http://www.efn.se/bors-finans/borslunch-22-aug-2016/


Som vanligt är det alltid någon dag för mycket kvar tills lönen kommer. Som oftast i mitt fall så är lönen alltid för långt borta. Börsen får därför gärna ta det lite lugnt som idag. Inte jäkta bråttom för min skull...

/väntalitemera4 kommentarer:

 1. Aktieanalytiker... Eftersom både Torssell och Myslinski bygger hela sin strategi på teknisk analys skulle jag snarare kalla dem spåtanter, men även sådana har ju rätt någon gång. Även om de var sist och näst sist i EFN:s sommartävling. Usch, vad oödmjukt, de är säkert jättefina människor :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Meteorologer får också rätt ibland! :-)

   Radera
  2. Ja, jag läste någonstans att om man säger att det blir ungefär samma väder imorgon som idag får man 80 procent rätt. På börsen vore man kung med de siffrorna.

   Radera
  3. Oj om det stämmer!? Så måste jag börja omvärdera hur jag ser på "Meteorologer"..

   Radera