torsdag 11 augusti 2016

Att trägen vinner?

Idag gjorde jag något som troligtvis aldrig kommer hända igen? Jag besökte nämligen två stycken bankkontor fysiskt under en och samma dag. Anledningen till besöken hade med min dotters fondsparande i Swedbank. Som inte går att ändra utan att besöka kontoret fysiskt. Med mig var min fru och våran dotter. Ca 45 min tog det att få reda på att vi måste gå till SEB för att göra ett avsluta av min dotters fondkonto. Väl hos SEB passade vi även på att skaffa BankID och swisch till dottern och SEB ungdoms App. Vilket också krävde fysisk närvaro av mig och min fru.

Min dotter kommer inom ett par dagar ha ett par tusen kronor på sitt konto. Därefter kommer hon själv få välja vilka fonder eller aktier som hon vill köpa för pengarna. Det gäller ju att få dom intresserade i tid sägs det ju. Jag tror faktiskt att hon är lite mer på nu? Än hon var för ett par månader sen. Kanske stämmer det? Att trägen vinner?Hann med att köpa ytterligare 10 st Nordea aktier idag. Innehavet av dom uppgår nu till 115 st. Nästa utgift blir dock inte lika rolig. Ena bilen ska nämligen på service inom några veckor. Dom besöken brukar riva stora hål i min sargade ekonomi! Men bor man på landet så är det bara att gilla läget!

/investeralitemera2 kommentarer:

  1. Hur mycket har du som mål att investera i månaden?

    SvaraRadera
  2. Har i dagsläget inte satt upp något mål för någon exakt summa. Men det som blir över investeras!

    SvaraRadera