fredag 26 augusti 2016

Nämligen jag!

Under hela semestern förnekande jag att den förr eller senare skulle ta slut. Kanske därför den här veckan varit rena rama "hell". Såg i måndags framför mig hur jag lugnt och fint kunde gå igenom mina alla mail etc. En lugn start... Men så otroligt fel jag hade! Det vart 120 km/h direkt. Sjutton saker som skulle göras samtidigt. Inte gick det heller att delegera något till någon annan. Utan att behöva förklara exakt från punkt 1 till 10 vad som ska göras och i vilken ordning. Kontroll behov? Nej inte direkt! Att förvänta sig att normalt folk tar reda på vad som står dokumenterat är verkligen inget att räkna med. Att sen förvänta sig att folk ska uppdatera med ny information som så skulle behövas? Det kan man glömma. Jag har nog gått och blivit bitter över sommaren. Eller nej...utan bittrare!

- Investeras det något?
- Nej inte mycket.


En sak är säker, Augusti går sakta men säkert mot sitt slut. September det är en annan historia. För den kommer bli lång. Väldigt lång...För en som väntar på att kunna göra nästa investering. Nämligen jag!

/funderalitemera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar