måndag 13 juni 2016

Själv föredrar jag nu en uppgång på börsen!

Börsen oroas över Storbritanniens vara eller icke vara i EU? Men vid det här laget borde inte börsen redan prisat in en Brexit? Hur långt kan den åter igen sjunka innan den totala vändningen kommer? Ser just nu värdet på aktieportföljen sjunka dag för dag. Intalar mig själv att det inte spelar någon roll i det långa loppet. Ser ju hellre en nedgång så här i början på mitt sparande än i slutet. Just nu är jag längre bort från mitt mål än jag var igår!

Brukar roa mig med att följa realtids statistiken här på bloggen. Men så dött som det var under Sveriges match mot Irland brukar det normalt inte vara. Till och med under "Leta Dance" på TV4 brukar det vara full fart. Drar därför slutsatsen att ni som läser här gillar sport mer än dans! Själv föredrar jag nu en uppgång på börsen!

/minusännumera

2 kommentarer:

 1. Haha jag noterade detsamma borta på min blogg:) Fullt fokus på fotbollen! Kan väl erkänna att jag också kikade och höll mig iallafall den stunden borta från att läsa börs och aktierelaterade saker:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-D Nästan så man längtar till "Lets Dance"!! Näe så illa ska det inte behöva bli.

   Radera