tisdag 28 juni 2016

Brexit 2.0

Inte nog med att Engelsmännen inte ville vara kvar i EU. Det dög tydligen inte att vara kvar i fotbolls EM heller. Eftersom man hade så bråttom att åka ut direkt i åttondelsfinalen mot Island. Hårt kämpade Islänningar mot inte lika hårt kämpande Engelsmän. Återigen visade det sig att motivation kan slå klass. Hatten av Island, hoppas nu bara det finns krut kvar till kvartsfinalen mot Frankrike!?

Att börsen skulle rasa igår hade väl varenda "förstå-sig-påare" räknat ut? Men att vi skulle få se OMXS30 backa över 8% det undrar jag om så många hade trott? Själv gissade jag på en nedgång runt -5%. Men återigen fick jag visa mina börskunskaper dvs hur fel jag som vanligt har. Men det var nog bra att den här rejäla nedgången kom? För nu kanske det dröjer 10 år till nästa? Då har jag ju förhoppningsvis hunnit komma så pass mycket på plus så att det inte är hela världen med en rejäl nedgång. För som det är nu, så lyser depå innehavet rödare en jultomten på julafton. Men det kunde så klart varit värre. För det kan det alltid bli!


/investeralitemera
2 kommentarer:

 1. Tar det inte för omöjligt att det kan kommer fler "ras" framöver, men som han som sket i vasken sa: det löser sig:)

  Så länge som sparhorisonten är lång mår jag inte nämnvärt dåligt av att portföljen är tomte-röd.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu tycker jag dock det får räcka med kriser. Grexit, Kina frossa, Brexit! vad kommer här näst? Zika virus mygga ebola hästfluga drönar swexit frossa krash nedgång?

   Radera