lördag 11 juni 2016

Heja Sverige!

Panik!!! OMXS30 är nu ned totalt - 9,11% i år. Nej ingen panik här inte. Visst det här börsåret kanske är förlorat vad vet jag? Men nu får jag chansen att köpa in mig på billigare nivåer i nästan alla aktier i min "Pengamaskin". Som för tillfället får kallas "Förlustmaskinen". Men så länge jag håller mig till planen att vara långsiktig så ser jag i alla fall ingen större anledning till att få panik och börja sälja av. Visst är det trist att se värdet på investeringarna gå ned för varje dag. Det i sin tur gör ju att målet att gå i pension vid 50 år kommer längre och längre bort. Så är ju livet, ibland går det upp och ibland går det ned. Sen finns det ju dom som säger att småsparare som jag, har en tendens att följa med en förlust aktie. Alldeles för långt ned i källaren. Samma sak när en aktie går upp, så har småspararen en tendens att sälja för snabbt.


Istället för att glädjas åt aktier och fonder. Så får jag istället följa Sveriges väg i fotboll EM. Det tycker jag personligen ska bli mycket intressant. Heja Sverige!

/fortsättainvesteramera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar