måndag 27 juni 2016

Inte vad jag ville!

Inte vad jag ville! Så sa den Brittiske finansministern George Osborne i morse på ett möte. Gällande Brexit som nu är ett faktum. Men gissa George ibland blir det inte som man vill. Sånt är livet. Jag var själv rätt övertygad över att det inte skulle bli något annat än Bremain. När jag gick och lade mig för kvällen sent i torsdags. Då ledde stanna sidan. Det var även min tro när jag vaknade. Gnuggade morgon gruset ur ögonen både en och två gånger. Innan jag förstod vad jag läste på mobilen. Hej då EU och hej frihet...Brexit var ett faktum. Att man nu börjar prata om omröstning osv....Det ger jag inte mycket för. Ska dock inte glömma att ett utträde kommer att ta många år. Så George Osborne det är nog bara att gilla läget nu!

Källa: http://www.svd.se/finansministern-haller-tal-detta-ar-inte-vad-jag-ville/om/brexit-j1o3
Givetvis så strulade Avanza vid 9-rycket när skulle lägga min order. Sidan laddade ordentligt sakta. Samt att köp och sälj knapparna var grå markerade och gick inte att trycka på. Men till sist fick jag i alla fall iväg 20 st Nordea för 69,20/kr /st och 20 st Telia för 36,86. Som vanligt får tiden utvisa om det är en bra affär eller inte. Men i värsta fall får jag säga som George om det går dåligt. Inte vad jag ville!

/investeralitemera

7 kommentarer:

 1. Fasen va tråkigt att Avanza strulade på morgonen. För min del funkade det smärtfritt när jag la mina ordrar framåt förmiddagen.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag haft is i magen så hade blivit ännu billigare! ☺

   Radera
  2. Avanzas strul räddade mig från att köpa för tidigt :)

   Radera
 2. Med tanke på vad du hann handla idag så borde börsen slutat på plus! ☺

  SvaraRadera
 3. Tiden är din vän brukar man väl säga :)
  Jag försöker lära mig att handla i portioner (så länge det är försvarbart ur courtagesynpunkt...)
  Köper man en tredjedel eller typ hälften, för att sen se kursen gå ner, då handlar man lite till. Om kursen går upp så kan man glädjas åt att det första köpet blev till ett bra pris ändå.

  BTW: Det går inte att kommentera med namn/webbadress? Brukar kolla in här, men har inte "kunnat" kommenterat förut då jag inte haft ett Google-alias.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Hause! Så disciplinerad som du är med handeln har jag ännu inte hunnit bli. (Får hoppas jag blir det). Ang kommentator funktionen så har jag precis ändrat så att man kan kommentera som anonym. Vi får ser hur det går framöver. Tack för att du kommenterar!

   Radera
  2. Det är lättare att vilja var disciplinerad än att faktiskt vara det :)
   Sen är det väl så att det kräver lågt courtage/stora inköp för att det ska vara försvarbart.

   Tack för möjligheten att kommentera "som mig själv". Eftersom jag bloggar under ett alias så känns det lite vanskligt att logga in med ett Googlekonto. Vips så har man loggat in med fel och sen är man rökt :)

   Radera